Informatie

Inschrijvingen, wijzigingen betreffende persoonsgegevens/adresgegevens en afmeldingen dienen te worden doorgegeven aan de ledenadministrateur:

de heer L. (Leo) Dijk
Domela Nieuwenhuisstraat 35
8426 LE APPELSCHA
Telefoonnummer: 0516 433023

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

De contributie bedraagt voor:
Senioren  € 115,00 per jaar
Junioren   €  73,50 per jaar
en is steeds voor een heel jaar verschuldigd.
De betaling geschiedt per automatische incasso en zal in twee termijnen (in maart en augustus) van uw rekening worden afgeschreven.
Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december van het lopende verenigingsjaar te geschieden via de ledenadministratie.

Inschrijven voor lidmaatschap

Voor het inschrijven als nieuw lid kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier.

We verzoeken u het inschrijfformulier uit te printen, volledig in te vullen en met een recente pasfoto per post te versturen naar de ledenadministrateur.

U kunt zich ook online inschrijven door op de volgende link te klikken inschrijfformulier.

Zodra wij het (digitale) formulier en de pasfoto hebben ontvangen, kunnen wij uw inschrijving verwerken.

Wijzigingen betreffende persoons- / adresgegevens

Wanneer er tijdens uw lidmaatschap van T.C.A. veranderingen plaatsvinden betreffende:

- e-mailadres
- telefoonnummer
- adresgegevens
- rekeningnummer
- overlijden
- enz.

verzoeken wij u dit via het  contactformulier  aan de ledenadministratie door te geven.

Beëindiging lidmaatschap

Wanneer u besloten heeft het lidmaatschap van TCA op te willen zeggen dan dient dit vóór 1 december van het lopende verenigingsjaar te geschieden.
De beëindiging kunt u schriftelijk of per mail doorgeven aan de ledenadministratie. U krijgt hiervan per mail een bevestiging.