Maakt u al gebruik van het afhangbord?

De KNLTB blijft vernieuwen. De afgelopen weken heeft u al meegekregen dat wij van T.C.A. nu gebruik maken van een integrale KNLTB clubomgeving. Hieronder valt o.a. vernieuwde ledenadministratie, website, ClubApp en uiteraard ook het afhangbord.

De meesten onder u maken al gebruik van de ClubApp. Deze app is praktisch, overzichtelijk en functioneel.

De competitie en de lessen zijn reeds van start gegaan. Dit betekent naast het tossen meer drukte op de baan. Deze bezetting is allemaal verwerkt in het digitale afhangbord.

Wij vragen u vriendelijk gebruik te maken van het afhangbord. Lees verder hoe dit werkt:

Manier 1

Bij het betreden van het park gaan u en uw medespelers naar het afhangbord om vervolgens een vrije baan af te hangen.

Manier 2

In de club app gaat u naar baan afhangen en kiest u medespeler(s).Vervolgens een dag , tijd en baan. U medespelers krijgen een uitnodiging  De baan is vanaf dit moment gereserveerd.

Bij het betreden van het park bevestigt u de reservering door uw pas door het afhangbord te halen. U kan 6 dagen vooraf reserveren!

Manier 3

Nu nog niet operationeel, maar wanneer de nieuwe site in de lucht is kunt u ook vanaf uw PC inloggen via onze website en een baan reserveren.

Onder dit bericht vindt u de handleiding van het afhangbord op TCA.

Nogmaals vragen wij u gebruik te maken van het afhangbord. Dan komen u en uw mede leden niet voor verassingen te staan. Dit ook ten gunste van de accommodatiecommissie die op basis van deze data inzicht krijgt welke banen het vaakst gebruikt worden. Hier kan dan het onderhoudsplan op aangepast worden.

Mede namens de accommodatie- en communicatiecommissie

Het Bestuur.