Opgave KNLTB voorjaarscompetitie geopend.

Opgave voor de KNLTB voorjaarscompetitie is mogelijk vanaf vandaag. Geef je op met je team, of als je graag competitie wilt spelen, neem ook contact op!
Laatste mogelijkheid tot opgeven: 30 dec. 2018.

Beste leden of aspirantleden van TCA,

Het is weer tijd om je op te geven voor de Voorjaarscompetitie 2019 die op 6 april van start zal gaan.
Op www.centrecourt.nl vind je alle informatie over de voorjaarscompetitie. Voorjaarscompetitie

Je kunt je bij TCA in principe inschrijven voor alle competities die door de KNTLB aangeboden worden.
Bij het inroosteren van de tennislessen wordt hiermee rekening gehouden.
Begin maart 2019 wordt de indeling gepubliceerd.

Als je competitie wilt gaan spelen, stuur dan vóór 30 december 2018 een email naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Met vriendelijke groet,
Norbert Veldkamp