Nieuwjaarsreceptie TCA

De nieuwjaarsreceptie op vrijdag 4 januari jl. werd ook dit jaar goed bezocht. Divese leden kwamen naar de kantine om tijdens een gezellige bijeenkomst elkaar een gelukkig en vooral sportief 2018 te wensen.

Buiten brandde de vuurkorf en binnen kon men genieten van de heerlijke oliebollen, gebakken door bestuurslid Alma.

Na het vele handen schudden nam voorzitter Hans Hindriks het woord en stoomde iedereen klaar voor het nieuwe jaar vol activiteiten en toernooien.
De voorzitter blikte terug op 2018 en memoreerde naar diverse hoogtepunten in het tennisseizoen. TCA realiseerde nieuwe LED-verlichting, vernieuwde het interieur van de kantine en behaalde diverse successen in de competitie en toernooien.
Voor 2019 staan al weer diverse activiteiten op de agenda, o.a. toernooien en clubkampioenschappen, maar ook het "Appelscha Open" zal opnieuw worden georganiseerd!
Tevens maakte Hans Hindriks bekend, dat hij tijdens de komende ledenvergadering in januari zal terugtreden als voorzitter.
Ook stond de voorzitter stil bij de zieken van onze club en wenst hen de beste gezondheid in het nieuwe jaar.

Dat het maar een fantastisch tennisseizoen mag worden’, aldus de voorzitter.

20190104 191753De voorzitter Hans Hindriks tijdens de speech

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden de najaar kampioensteams gehuldigd:

20190104 193828

Team Paul van Boven: vlnr. Jaap Wieling, René Wieling, Paul van Boven
(op de foto ontbreekt Douwe ten Hoor)

20190104 193945Team Herman de Jong: vlnr. Art van Fleeren, Herman de Jong, Norbert Veldkamp
(op de foto ontbreken Gijsbert Gaarman, Eelze Kingma en Koos Marissen)