Trainer Freek stopt met tennisles geven

Beste leden,
Afgelopen jaren heb ik met zeer veel plezier de lessen mogen geven bij TCA. Er is altijd een moment van komen en een moment van gaan. Dit laatste is voor mij nu het geval. Eind 2017 ben ik gestart met de opleiding accountancy en had als gedachte tijdens deze studie de lessen nog te blijven geven, echter krijg ik nu de mogelijkheid om bij MRW accountants in Wolvega aan de slag te gaan. Deze kans kan ik niet laten schieten en zal ik dan ook met beide handen aannemen. In eerste instantie speelde de gedachte om dit te combineren met het lesgeven bij TCA alleen heb ik moeten concluderen dat dit niet te combineren valt.
Ik vind het erg jammer dat het hier dus ophoudt, maar ben ook zeker enorm blij met de nieuwe uitdaging die mij staat te wachten. Nogmaals de afgelopen jaren heb ik met veel plezier de lessen mogen geven en veel enthousiasme terug ontvangen van jullie als lessers en leden die ik in andere situaties tegen ben gekomen.
De lessen die op dit moment nog openstaan ga ik zelf nog afronden, vanaf de nieuwe periode zal het bestuur opzoek gaan naar iemand anders die de lessen hopelijk met net zoveel plezier en enthousiasme zal ervaren als ik dat heb gedaan.
Zelf zal ik ook zeker actief blijven als tennissen en zal een groot aantal van jullie leden dan ook vast en zeker tegenkomen tijdens competities, toernooien of andere activiteiten bij de verenigingen in de omgeving.
Bedankt voor de leuke tijd en veel tennisplezier voor de toekomst gewenst.
Sportieve groet, Freek Bekhof