Poiesz Jeugd sponsor Actie; 11 februari t/m 7 april 2019

Steun TCA met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.
Ook dit jaar neemt TCA deel aan de Jeugd Sponsor Actie van Poiesz supermarkten. Helpt u ons ook mee? Spaar zoveel als mogelijk de speciale Jeugd Sponsormunten door boodschappen te doen bij de Poiesz en koop de speciale aanbiedingen, die extra sponsormunten opleveren!
Komt allen en verzamel extra sponsormunten!!

T.C.A. mag weer meedoen aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie in Appelscha!!!

Van 11 februari t/m 7 april a.s. krijgt u elke week naast euro’s voordeel 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen.
Daarnaast is er wekelijks een super-jeugd-sponsor-aanbieding waar maar liefst 10 sponsormunten mee zijn te verdienen, die we natuurlijk graag in de T.C.A. koker bij de Poiesz in Appelscha zien vallen!!!

• Jeugdsponsormunten van vóór 2019 mogen NIET in de kokers worden gedaan, want dit kan uitsluiting van deelname betekenen en het sponsorgeld wordt niet uitgekeerd.
WIJ REKENEN ALS T.C.A. OP IEDERS SPORTIEVE MEDEWERKING!!!

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten T.C.A. verzamelt, hoe meer sponsorgeld de club aan het einde van de actie van Poiesz uitgekeerd krijgt. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van T.C.A.

Op zaterdag 23 maart mogen we T.C.A. in de Poiesz promoten om éxtra munten (en dus éxtra sponsorgeld) te krijgen.

1817528 POIESZ JSA BANNER VOOR CLUBS