Joachim Minnaert wordt nieuwe trainer van TCA.

TCA heeft Joachim Minnaert als nieuwe trainer aangetrokken voor het verzorgen van de tennistrainingen.

Joachim stelt zicht zelf voor:

Beste senior- en juniorleden van TCA,IMG 20190302 WA0007
Ik, Joachim Minnaert, ben heel erg blij dat ik met mijn tennisschool 'Tennis Academie Advantage' de tennislessen mag verzorgen voor TCA.
Het mogen lesgeven bij TCA is extra speciaal voor mij, omdat ik hier onder begeleiding van Freek Bekhof stage heb gelopen voor het behalen van mijn trainerslicentie.
Ik ga er daarom ook van uit dat een deel van jullie mij nog kent.

Speciaal voor TCA zijn er verschillende zomer-, winter-, jaar- en jeugdpakketten samengesteld: zie de website van 'Tennis Academie Advantage'.
Volg Tennis Academie Advantage ook op Facebook, daar zal ook veel informatie over activiteiten op komen te staan!!
Met vriendelijke groeten,
Joachim Minnaert

Wil je meer over mij te weten komen, of wil je je inschrijven voor de tennislessen dan verwijs ik je graag naar de website:
Website:      www.tennisacademieadvantage.nl