Vooraankondiging Jubileum TCA

Vooraankondiging 50 jarig jubileum TCA

De Tennis Club Appelscha bestaat op 18 januari 2016 50 jaar. En dat gaan we vieren ook! Hierdoor zal het 50-jarig jubileum niet ongemerkt voorbij gaan.

Achter de schermen wordt er hard gewerkt en zijn vele enthousiaste leden druk bezig de nodige voorbereidingen te treffen.
Op zaterdag 12 maart zal op ons tennispark het 50 jarig jubileum groots gevierd worden. Reserveert u dat alvast in uw agenda, het belooft een groots spektakel te worden voor jong en oud.
Op deze dag zullen er allerlei activiteiten georganiseerd worden en zullen er o.a. historisch wedstrijden, clinics en demo’s plaatsvinden met oud-spelers, bekende spelers en minder bekende spelers en natuurlijk een receptie met de belangrijke officiële momenten. En voor iedereen die het niet meer zo goed weet of juist wel, een digitale fotopresentatie en een prachtig jubileumboek in de maak. Tevens zal er een gezellige feestavond zijn met o.a. muziek en lekkere hapjes.
Houdt voor meer info over deze dag de komende tijd onze site, uw mailbox en brievenbus in de gaten.
De jubileumcommissie