Jeugd Sponsor Actie Poiesz

Komende zaterdag 5 maart a.s. staan onze jeugdleden weer met een leuke actie in de winkel aan de Vaart z.z. om extra sponsormunten te verzamelen voor TCA!
Jullie zijn van harte uitgenodigd om deze dag tot een groot succes te maken voor onze club! Koop de actie-artikelen met extra sponsormunten en help op deze manier een groot bedrag te verzamelen voor de jeugdactiviteiten. De actie loopt van 8 februari t/m 3 april.

Voor de aanbiedingen!!! klik maar

Vorig jaar hebben we aardig wat geld opgehaald t.b.v de jeugdleden.Heeft u ook suggesties voor aankomend jaar dan horen we dat graag.
Alles ten gunste van de jeugd!!

Dit jaar willen we weer het maximale eruit halen. Met behulp van onze website en door Facebook in te zetten. M.b.v. aantal likes maak je elke week kans om een prijs te winnen en wij maken kans op 500 punten extra sponsorpunten.

Wij vragen u mee te sparen voor de club. Als u let op de speciale Super Jeugd Sponsor aanbiedingen, dan levert dit 10 extra sponsorpunten op, verder:
1 sponsormunt bij iedere €10,-;
1 sponsormunt bij het kopen van een tientallen sponsor producten
5 sponsormunten bij wekelijks 8/9 jeugd sponsor aanbiedingen.
15 sponsormunten bij de speciale bakkerij aanbieding

Op zaterdag 5 maart zullen wij zelf in de Poiesz onze vereniging promoten en op ludieke wijze sponsormunten verzamelen. Hier zoeken we nog jeugdleden voor om te helpen. Als beloning mag je tijdens de Jeugd Sponsor Gala mee “ de cheque” ophalen. Dit is medio april in Leeuwarden en het wordt een groots festijn met optreden van en ...en.... De jeugd krijgt hier t.z.t nog apart een uitnodiging van.

Namens de jeugdleden willen we u alvast bedanken voor uw gulle inzet!

Wij van de jeugdcommissie gaan ons best doen om zo veel mogelijk sponsorpunten te verzamelen voor TCA.

Sportieve groet,

De Jeugdcommissie