Junioren Nieuws

Jeugdstellingwerftoernooi groot succes!

20181025 Het Jeugdstellingwerftoernooi is een groot succes geworden. Veel kinderen van de diverse verenigingen uit de Stellingwerven deden mee aan dit gezellige evenement.

Op donderdag 25 oktober werd het Jeugdstellingwerftoernooi gespeeld op de tennisbanen van T.C.A. in Appelscha. De organisatie was dit jaar in handen van T.C.A. en T.V. de Hichte.
Om 10.00 uur werd begonnen met de jeugd die speelt in “oranje”. Zij speelden dubbelpartijen van 15 minuten op een kleiner veld en moesten daarbij ook zelf de telling bijhouden. Er werd goed en sportief gespeeld. Soms was het verschil net iets te groot. Na afloop kregen de kinderen nog iets lekkers.
Rond 12.00 uur vond de prijsuitreiking plaats. Namens hoofdsponsor Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland kregen de nrs. 1, 2 en 3 een beker uit handen van tennisleraar Freek Bekhof en de overige kinderen een medaille.
Om 13.00 uur werd begonnen met de kleuren “groen” en “geel”. Zij speelden ook dubbelpartijen, maar dan van 25 minuten. Ook hier was voor de kinderen tussendoor iets lekkers.
Er werd deelgenomen door leden van A.T.W. Wolvega, T.C.O. Oosterwolde, T.C.A. Appelscha, T.V. Slag ’87 Steggerde, Elsloo en T.V. de Hichte uit Haulerwijk.
Rond 16.00 uur vond de prijsuitreiking plaats. Freek Bekhof gaf ook hier namens de hoofdsponsor Rabobank een beker aan de nrs. 1, 2 en 3 en de overige deelnemers kregen een medaille als dank voor hun sportieve inzet en deelname.

Einduitslag oranje; 1. Stan de Vries (ATW), 2. Jorn de Lange (ATW), 3. Pien de Vries (ATW)
Einduitslag groen; 1. Jelmer Dijk (TCA), 2. Tijmen Zijlstra (TCA), 3. Thomas Mulder (TCA)
Einduitslag geel; 1. Fieke Menger (TCA), 2. Etienne van Zanden (TCA), 3. Esmée Betten (Elsloo)

Foto deelnemers groen en geelDeelnemers "oranje" (foto; Anita Nikolaas)