TCA Haltoernooi senioren - verslag

Bert van Beek en Anneke Hoogenkamp winnaars van haltoernooi 2019.
Appelscha – Bert van Beek en Anneke Hoogenkamp hebben zaterdag tijdens het haltoernooi van Tennisclub Appelscha (T.C.A.) de bekers en bloemen in ontvangst genomen.

Zaterdag werd het traditionele haltoernooi weer gehouden in het Racket en Healthcenter.

Het was een mooie dag en fijn om elkaar in de winter op deze manier te kunnen ontmoeten.

Er deden 40% meer mensen mee dan vorig jaar. We hopen dat dit zich doorzet in de overige toernooien van 2019. Immers, hoe meer mensen, hoe meer vreugd.

We hebben mooie wedstrijden mogen aanschouwen.

Bij de heren was het tot de laatste wedstrijd spannend wie de beker mee naar huis mocht nemen.
Bert lag veurop maar Tinus kwam er vlak achter an ;-).

Uiteindelijk was de uitslag
Heren
1) Bert van der Beek
2) Tinus Hoogenkamp
3) Pieter Baron

Dames
1) Anneke Hoogenkamp
2) Alma Kremer
3) Gerrie van Asselt en Akky Bosma.

Tenslotte willen wij Gerard bedanken voor het innen van de bedragen, Erwin voor het maken van de foto’s, Henk Jan voor het helpen met de indeling, Blijke voor haar spontane aanbod om ons te komen versterken in de commissie en meteen de daad bij het woord heeft gevoegd.
En Gerco, Antal en Luuk voor hun gastvrijheid achter de bar.