Informatie Senioren plus

De Seniorenpluscommissie is in het leven geroepen om meer tennisactiviteiten te organiseren, specifiek voor 50/55+ leden.

Gedurende het jaar worden er diverse toernooien georganiseerd, zowel op ons eigen park als op parken in de regio, maar ook in de rest van Friesland. Daar we op het randje van Friesland en Drenthe wonen, pakken we regelmatig ook toernooitjes mee in Drenthe.

Met de verenigingen in de regio (Noordwolde, Oldeberkoop, Oosterwolde en Appelscha) worden in de wintermaanden de zogenaamde "Snert Toernooien" georganiseerd. Afhankelijk van de weersomstandigheden starten we in oktober en is de laatste veelal in februari. Het zijn toernooien die vooral op de gezelligheid zijn gericht. Er worden 4 wedstrijden van 45 min gespeeld met wisselende partners en tegenstanders. Uiteraard is er een lekkere lunch met een stevige bak soep.

In samenwerking met de KNLTB worden door verenigingen in Friesland gedurende het gehele jaar toernooitjes voor deze doelgroep georganiseerd (zie toernooien). Deze toernooien zijn 's winters in diverse sporthallen en in de zomermaanden lekker buiten.
TCA organiseert dit toernooi voor Friesland begin augustus op donderdag en vrijdag. Voor Drenthe eind september op donderdag. De data hiervoor staan ook bij "toernooien". Voor contact Senioren Plus Commissie